Bruidswerk

Jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd met jullie verloving. 

De mooiste dag van jullie leven en… daar horen natuurlijk persoonlijke en op maat gemaakt bruidsbloemen bij.

Ik adviseer jullie graag bij het kiezen van mooie bruidsbloemen om het totaalplaatje van jullie dag compleet te maken.

Van het bruidsboeket tot aan een compleet bloemenconcept met de mooiste bloemen en kleuren! Ik ben altijd op zoek naar bijzondere bloemen, seizoensbloemen en naar mooie kleurencombinaties. Op die manier creëer ik unieke en persoonlijke bruidsbloemen wat helemaal bij jullie past! 

Ik maak graag met jullie kennis om jullie wensen te bespreken!

 

Bruidsboeket

 

Het bruidsboeket is het element dat jouw look als bride to be helemaal compleet maakt. Dat mag zeker niet ontbreken. Samen bespreken we jouw wensen, stijl, vorm, kleur en bloemkeuze. Ik denk graag met je mee, help je bij het kiezen en adviseer waar nodig. Een bijpassende corsage voor de bruidegom maakt jullie als 'setje' compleet. Elke bruid is uniek en daarom is elk bruidsboeket dat ik maak persoonlijk en op maat gemaakt!

IMG_4295.jpg

Bloemstukken

Van grote centerpieces of mooie bloemstukken bij de entree tot aan toffe backdrop-bloemstukken. Jullie bruiloft wordt een mooi geheel wanneer alles bij elkaar past. Mijn bloemstukken stem ik af op jullie wensen en laat ik altijd mooi samen smelten met de andere bloemstukken. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? 

 

Small pieces

Ook voor kleinere bloemstukken zijn jullie bij mij aan het juiste adres. Denk hierbij aan corsages, hairpieces, het aankleden van de ceremoniestoelen maar bijvoorbeeld ook aan prachtige bloemen voor de taartdecoratie. 

Ik zorg ervoor dat alles perfect met elkaar matcht. Zoals de kleuren, de soorten bloemen en de structuren. 

Neem gerust contact op, ik denk graag met jullie mee. 

GoldenhourStyledShoot-30.jpg
 
Arrangement5.png

‘‘

Love can change the world in a moment

‘‘

Arrangement5.png

Werkwijze

 

Offerte

Moodboard

Voordat ik met jullie de locatie ga bezichtigen wil ik graag dat jullie een moodboard maken met al jullie wensen , jullie kleurenpalet en (indien mogelijk) jullie budget. Op deze manier kan ik goed met jullie meedenken en een tof passend bloemenconcept maken dat binnen jullie budget past.

17858013746045832.jpg

Locatie

Om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de sfeer die jullie willen uitdragen op jullie bruiloft, ga ik graag samen met jullie de locatie bezichtigen  als deze voor mij onbekend is. Daar bespreken we dan alle mogelijkheden. Van het bruidsboeket en de ceremonie-opstelling tot aan de corsages en het welkomstbord. Ook kijken we naar de leveringsmogelijkheden en de eventuele regels van de locatie.

 

Jullie ontvangen de offerte binnen 3 weken na de bezichtiging (mits anders aangegeven) met een uitgebreide uitleg en met sfeerbeelden voor jullie bruiloft. De offerte is 14 dagen geldig. 

Wil je meer informatie? Download dan de brochure of neem gerust contact met mij op.