top of page
WhatsApp Image 2024-04-14 at 14.06.07.jpeg

Nice to meet you,

I'm Lisa

Leuk dat je meer over mij wilt weten! 

 

Ik ben Lisa, 23 jaar en de glimlach achter Flora Lisa. Want dat is wat er gebeurt als ik met bloemen en styling bezig ben! Ik kan mijn enthousiasme niet inhouden, ik kan genieten van alles wat met bloemen en styling te maken heeft, van de geuren en kleuren tot aan de vormen en structuren. 

Hey, I'm Lisa

2022-08-FLORALISA (33 van 104).jpg
2022-08-FLORALISA (52 van 104).jpg

a bit more about

Vrienden en familie zouden mij omschrijven als creatief, gedreven, impulsief, chaotisch, wijnliefhebber, altijd vrolijk en soms een tikkeltje gek.

 

Ik ben een echte ondernemer, workaholic en mensenmens! In mijn vrije tijd speel ik graag een spelletje, onder het genot van een hapje en drankje, met vrienden en familie! Ik kan er niks aan doen, maar ik ben gewoon gek op mijn werk.

 

Tijdens mijn werk doe ik wat ik het allerliefste doe: mensen blij maken met bloemen. Als ik dan een glimlach op het gezicht van mijn klanten zie, dan verschijnt er bij mij een nog grotere glimlach!

Get to know me

Some funfacts

Dol op lange zomeravonden, heerlijk met vrienden een spelletje en een biertje doen! Ik heb de zon zien zakken in de zee! 

 

Op vakantie gaan is iets wat ik veel te weinig doe, maar het weekendje kamperen met vrienden zal ik zeker niet overslaan! 

 

Wintertenen, winterhanden, ik ben echt een enorme koukleum! En draag daarom altijd meerdere laagjes kleding.

 

Van Qwixx tot Twister en van Zweeds pesten tot Regenwormen. Ik ben gek op spelletjes spelen en enorm fanatiek!

Sleutels, telefoons, pennen, noem maar op en ik raak het kwijt! Het is maar goed dat m'n hoofd vast zit!

 

Genieten doe ik van de kleinste dingen. Van een mooie bloem tot een etentje met familie. Van los gaan op een van mijn favoriete nummers tot een bitterbal met een biertje!

2022-08-FLORALISA (78 van 104).jpg

Let's work together

the perfect match?

bottom of page
Flora Lisa